Shopify & Exact Online koppeling

On demand, duidelijk en startklaar: dat is de Shopify koppeling van xCore. In één online omgeving alle informatie over al je koppelingen met Exact Online. Zelf samen te stellen wanneer jij dat wil en nodig hebt. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Ervaar het zelf!

Hoe werkt de Shopify koppeling?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatiepakket

Aanvullende wensen

Support

Prijzen

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Omzetrekening per klant
Stel van Shopify naar Exact een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassifactie
Met deze add-on kun je één default klantclassificatie kiezen waarop klanten aangemaakt worden in Exact Online.
€2,50 p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Shopify en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert een afbeelding vanuit je webshop naar Exact (en andersom), maakt tijdens installatie automatisch attributen aan voor artikelgroepen in je webshop.
€10,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op basis van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen.
€5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Shopify hebt verwerkt, automatisch in Exact Online. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk. Let op: deze add-on is onomkeerbaar.
€10,- p/m
Meerdere magazijnen
Koppel de locaties uit Shopify aan een magazijn in de boekhouding. Kies daarnaast in welke magazijnen de koppeling artikelen mag aanmaken.
€5,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Welke Shopify-pakketten kun je koppelen met Exact Online?

Voor welke Exact-licentie is de Shopify koppeling geschikt?

Als ik meerdere storeviews in Shopify heb, heb dan ik meerdere koppelingen nodig?

Kan ik met terugwerkende kracht orders van Shopify synchroniseren?

Hoe werkt het implementatiepakket?

Ik wil meer weten over Shopify, wat houdt het in?

Ik heb een andere vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.