Shopify & Exact Online koppeling

Hoe werkt de Shopify koppeling?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatie uitbesteden

Aanvullende wensen

Support

Shopify Payments

Prijzen

Add-ons
Basis
Plus
Handel
Prijs
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie-of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je één default klantclassificatie kiezen waarop klanten aangemaakt worden in Exact Online.
€2,50 p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Shopify en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Vreemde valuta
Verkoop je producten met een andere valuta in je webshop ? Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online.
€7,50 p/m
POS Kassaverkopen op verzameldebiteur
Als je Shopify POS (Point of Sale) gekoppeld hebt aan je Shopify webshop, dan kan het voorkomen dat deze POS-verkopen niet aangemaakt kunnen worden in Exact. Dit komt omdat vaak cruciale informatie op de verkoop mist, zoals een factuur- en leveradres.
Deze add-on regelt dat deze POS-verkopen op een (aparte) verzameldebiteur worden geboekt in Exact. Op deze manier is er minder informatie vereist en worden de verkopen wel aangemaakt in Exact.
€5,- p/m
Verkoopdagboek per land
Stel een dagboek per land in voor o.b.v.het land in het verzendadres.
(Voor de Handel koppelingen geldt dat deze add-on alleen werkt op credits. Indien deze functionaliteit ook gewenst is op facturen, is de add-on ‘Automatisch factureren’ ook nodig).
€5,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op basis van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen.
€5,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres. Synchronisatie alleen van webshop naar Exact Online.
€5,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert afbeeldingen en leveranciers attributen van Shopify naar Exact. Let op: om de leveranciers van/naar Exact te laten sturen moeten extra instellingen gedaan worden.
€10,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Shopify hebt verwerkt, automatisch in Exact Online. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk. Let op: deze add-on is onomkeerbaar.
€10,- p/m
Meerdere magazijnen
Koppel de locaties uit Shopify aan een magazijn in de boekhouding. Kies daarnaast in welke magazijnen de koppeling artikelen mag aanmaken.
€5,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

De voordelen

Vertelt door tevreden klanten die met Shopify & Exact Online werken.

Alle klantcases

Veel gestelde vragen

Welke Shopify-pakketten kun je koppelen met Exact Online?

Welke Exact-licentie heb ik nodig voor de Shopify koppeling?

Als ik meerdere storeviews in Shopify heb, heb dan ik meerdere koppelingen nodig?

Hoe kan ik oudere orders van Shopify synchroniseren?

Hoe werkt het implementatiepakket?

Wat is Shopify precies?

Waar kan ik meer informatie vinden?