LINQ5, dealer4dealer … xCore!

LINQ5 is in 2009 opgericht door vijf zeer ervaren Exact specialisten (René, René, Dénis, Henri en André) die sinds jaar en dag met elkaar samenwerken. Als official Exact partner lag, naast consultancy, vooral de focus op het ontwikkelen van unieke (maatwerk) oplossingen voor Exact. Al snel kwam daarbij de vraag voor een ‘standaard’ koppeling tussen Exact Globe en Magento (Adobe Commerce). Hiermee werd de eerste stap gezet binnen de e-commercewereld. Daarna ging het snel.

Om onze groei nog verder te faciliteren werd eind 2010 het label ‘dealer4dealer’ in het leven geroepen, om zo andere Magento- en Exact partners de mogelijkheid te bieden onze koppeling te verkopen. Ook werd besloten om nog meer te gaan specialiseren in de e-commercemarkt en om aanvullende producten te gaan ontwikkelen, zoals de Aflettermodule.

Tegenwoordig is e-commerce standaard onderdeel van vrijwel elke bedrijfsvoering en groeit deze sector onverminderd door. Wij zijn hierin mee gegroeid. Met inmiddels meer dan 40 collega’s, 4.000 koppelingen en een grote groep businesspartners zijn we marktleider in Nederland en België. Dit doen we inmiddels onder de naam ‘xCore’. Binnen dit geavanceerde en schaalbare koppelplatform bieden we meer dan 65 verschillende e-commercekoppelingen (apps) aan voor Exact Globe en Exact Online.

We zijn van een maatwerk specialist getransformeerd naar een volwaardig softwarebedrijf. En daar zijn we heel trots op. Ons doel? Het beste koppelplatform voor je ERP en je e-commerceoplossingen. Oftewel; connecting e-commerce.

Welkom!

Waarom maken wij het verschil?

We willen gewoon de beste zijn en daarom staan we nooit stil. Onze omgeving verandert continu en wij dus ook.
USP apps icoon

Meer apps, één xCore

We bieden inmiddels een groot aantal apps die je helpen je e-commerceprocessen verder te optimaliseren. En er komen er nog veel meer aan. Allemaal overzichtelijk in één omgeving: xCore.

USP kennis icoon

Kennis is key

Klinkt afgezaagd, maar o zo waar! Wij investeren volop in kennis. Naast een goed opleidingsniveau zorgen we er ook voor dat ons team altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

USP team icoon

Ervaring, passie, humor

De drijfveer achter onze apps zijn de specialisten die elke dag met veel liefde voor hun vak en een gezonde dosis humor voor je klaar staan. Iedereen met zijn eigen achtergrond en ervaring: dat maakt ons uniek.

USP support icoon

Wij zijn geen fabriek

Veel van onze apps kun je 24/7 installeren en gebruiken. Daar heb je ons niet bij nodig. Is dat wel het geval, dan vinden wij het erg belangrijk dat je ook de mens achter de software kunt bereiken.

Chayen

Sales

Bas

Softwareontwikkelaar

Valerie

Administratie

Milou

Business consultant

Henri

Softwareontwikkelaar

Kenneth

Servicedesk

Samen staan wij sterk

Wij zijn niet alleen trots op onze producten, maar ook op de samenwerking met onze partners.

Bekijk alle partners