Wij zijn meer dan happy interfaces

xCore vindt zijn oorsprong in LINQ5. LINQ5 is sinds jaar en dag officieel Partner van Exact software en gespecialiseerd in consultancy en het ontwikkelen van unieke maatwerkoplossingen voor Exact. In 2009 is daarbij de eerste stap gezet binnen de e-commercewereld met de koppeling tussen Exact Globe en Magento (Adobe Commerce). Dit bleek een schot in de roos!

In 2010 is dealer4dealer in het leven geroepen om andere Magento- en Exact partners de mogelijkheid te bieden onze koppeling te verkopen. Op dat moment is ook besloten om meer te gaan focussen op de e-commercemarkt en meer aanvullende producten te gaan ontwikkelen.

Door de enorme groei in aantal koppelingen, collega’s, partners en verregaande specialisatie zijn we in 2021 verder gegaan onder de naam xCore. Binnen dit koppelplatform bieden we inmiddels meer dan 30 e-commercekoppelingen (apps) aan. We zijn van een dienstverlener die koppelingen ontwikkelt getransformeerd naar een softwarebedrijf. Wat we willen? Het beste koppelplatform zijn voor jou tussen je ERP en je e-commerceoplossingen. Welkom!

Waarom maken wij het verschil?

We willen gewoon de beste zijn en daarom staan we nooit stil. Onze omgeving verandert continu en wij dus ook.
USP apps icoon

Meer apps, één xCore

We bieden inmiddels een groot aantal apps die je helpen je e-commerceprocessen verder te optimaliseren. En er komen er nog veel meer aan. Allemaal overzichtelijk in één omgeving: xCore.

USP kennis icoon

Kennis is key

Klinkt afgezaagd, maar o zo waar! Wij investeren volop in kennis. Naast een goed opleidingsniveau zorgen we er ook voor dat ons team altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

USP team icoon

Ervaring, passie, humor

De drijfveer achter onze apps zijn de specialisten die elke dag met veel liefde voor hun vak en een gezonde dosis humor voor je klaar staan. Iedereen met zijn eigen achtergrond en ervaring en dat maakt ons uniek.

USP support icoon

Wij zijn geen fabriek

Veel van onze apps kun je 24/7 installeren en gebruiken. Daar heb je ons niet bij nodig. Is dat wel het geval, dan vinden wij het erg belangrijk dat je ook de mens achter de software kunt bereiken.

Diana

Officemanager

Bas

Softwareontwikkelaar

Valerie

Administratie

Milou

Businessconsultant

Henri

Softwareontwikkelaar

Stef

Softwareontwikkelaar

Samen staan wij sterk

Wij zijn niet alleen trots op onze producten, maar ook op de samenwerking met onze partners.

Bekijk alle partners