Magento 2 & Exact Online koppeling

Wat doet de Magento koppeling?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Magento 2 Rest-API

Implementatiepakket

Aanvullende wensen

Support

Prijzen

Add-ons
Basis
Plus
Handel
Prijs
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je in Exact de relatieclassificatie vullen op basis van de Magento klantgroep of website waaraan de klant is gekoppeld.
€2,50 p/m
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Verkoopdagboek per land
Stel een dagboek per land in voor o.b.v.het land in het verzendadres.

(Voor handel koppelingen geldt dat deze add-on alleen werkt op credits. Indien deze functionaliteit ook gewenst is op facturen, is de add-on Automatisch factureren ook nodig).
€5,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP, die je doorberekent aan je klant, toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding. Voor deze add-on is een specifieke instelling binnen Magento vereist.
€5,- p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Vreemde Valuta
Verkoop je producten met een andere valuta in je webshop? Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online.
€7,50 p/m
Automatisch factuurstatus matchen
Deze add-on zorgt ervoor dat wanneer de factuur in Exact is betaald de factuur in Magento ook de status betaald krijgt.
€10,- p/m
Custom Options
Heb je Custom Options artikelen in Magento, dan kun je met deze add-on de gekozen opties per orderregel zien in het notitieveld in Exact, bijvoorbeeld een artikel dat in meerdere kleuren besteld kan worden.
€7,50 p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Magento en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Omzetrekening per klant
Stel van Magento naar Exact een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Productomschrijving in meerdere talen
Synchroniseer de productomschrijving in meerdere talen van Exact Online naar Magento.
€5,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert een afbeelding vanuit je webshop naar Exact (en andersom), maakt tijdens installatie automatisch attributen aan voor artikelgroepen in je webshop en synchroniseert inkoopinformatie van Magento naar Exact.
€10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Meerdere magazijnen
Koppel een storeview uit de webshop aan een magazijn in de boekhouding. Verkooporders worden met dit magazijn aangemaakt. Daarnaast kun je kiezen welke magazijnen je mee wilt nemen in de voorraad richting Magento.
€5,- p/m
Controle op ordertotalen
Met deze add-on wordt het ordertotaal in zowel Exact Online als Magento gecontroleerd. Indien er een verschil geconstateerd wordt, is dit per order te zien in de rapportage.
€5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Magento hebt verwerkt, automatisch in Exact Online of andersom. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk.
€10,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Succes

Hoe de Magento 2 en Exact Online koppeling kan bijdragen aan jouw succes? Lees de verhalen van onze klanten.

Alle klantcases

Kan ik met elke Exact-licentie de Magento 2 koppeling starten?

Welke Magento-versies worden ondersteund met deze koppeling?

Kan Magento Commerce ook met deze koppeling?

Wat is een implementatiepakket voor de Magento 2 koppeling?

Is het mogelijk om orders met terugwerkende kracht te synchroniseren?

Ik werk met Prijslijsten (B2B), kan ik gebruik maken van een koppeling?

Kan ik de app eenvoudig zelf installeren?

Wat kan ik vinden in het helpcenter?