Magento 2 B2B & Exact Online

xcore koppeling interface apps voorbeeld

Hoe werkt het?

Rest-API & Pricelist-uitbreiding

Implementatiepakket

Aanvullende wensen?

Service

Tip!

Prijzen

Add-ons
Prijs
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je in Exact de relatieclassificatie vullen op basis van de Magento klantgroep of website waaraan de klant is gekoppeld.
€2,50,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel van Magento naar Exact een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding.
€5,- p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in je webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt. Met deze add-on wordt hiervoor een aparte relatie/debiteur aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Meerdere magazijnen
Koppel een storeview uit de webshop aan een magazijn in de boekhouding. Verkooporders worden met dit magazijn aangemaakt. Daarnaast kun je kiezen welke magazijnen je mee wilt nemen in de voorraad richting Magento.
€5,- p/m
Productomschrijving in meerdere talen
Synchroniseer de productomschrijving in meerdere talen van Exact Online naar Magento.
€5,- p/m
Controle op ordertotalen
Met deze add-on wordt het ordertotaal in zowel Exact Online als Magento gecontroleerd. Indien er een verschil geconstateerd wordt, is dit per order te zien in de rapportage.
€5,- p/m
Vreemde Valuta
Verkoop je producten met een andere valuta in je webshop? Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online.
€7,50- p/m
Custom Options
Hiermee kun je de custom options van de producten in Magento meenemen naar Exact zodat je in Exact de gekozen opties per orderregel kunt zien in het notitieveld.
€7,50 p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert een afbeelding vanuit je webshop naar Exact (en andersom) en maakt tijdens installatie automatisch attributen aan voor artikelgroepen in je webshop.
€10,- p/m
Automatisch factuurstatus matchen
Match automatisch de factuurstatus door middel van deze add-on.
€10,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Magento hebt verwerkt, automatisch in Exact Online of andersom. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk.
€10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom Fields
Met deze add-ons is het mogelijk om een eigen mapping te maken tussen velden in Magento en Exact Online. Hiermee kun je bijvoorbeeld de specialprice uit Magento mee laten komen als de standaardverkoopprijs in Exact. Ook de optie ‘Assortimenten’ is inbegrepen bij deze add-on. Hiermee kun je op basis van een Magento attribuut een assortiment in Exact Online vullen.
€12,50 p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Het succes

Waarom de Magento B2B koppeling voor meer succes zorgt, vertelt door één van onze klanten.

Lees meer

Veel gestelde vragen

Voor welke Magento-versie is de Magento 2 B2B koppeling geschikt?

Wat houdt het implementatiepakket voor Magento 2 B2B in?

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.