Bol.com & Exact Online koppeling

xcore koppeling interface apps voorbeeld

Wat doet de Bol.com koppeling?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatiepakket

Add-ons

Support

Aanvullende wensen

Add-ons
Prijs
Kostenplaats & kostendrager
Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op basis van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen.
€5,- p/m
Automatisch factureren
Deze add-on zorgt ervoor dat de verkooporder wordt gefactureerd en dat de verkoopfactuur definitief wordt afgedrukt. Optioneel: verstuur de factuur per e-mail naar de klant.
€10,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt je leveringen, nadat je de levering in Bol.com hebt verwerkt, automatisch in Exact Online.
€10,- p/m
Custom Solutions
Heb je meer wensen? Hiervoor bieden we de add-on ‘Custom Solutions’ aan. Op deze manier voegen we je specifieke aanpassingen binnen jouw module toe. Deze module wordt door ons toegevoegd zodra de specifieke aanpassingen zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Bol.com en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veelgestelde vragen

Welke Exact-licentie heb ik nodig voor de Bol.com-koppeling?

Wat houdt het verplichte implementatiepakket in?

Is er artikelsynchronisatie in de Bol.com koppeling?

Hoe werkt verkopen op Bol.com?

Waar kan ik meer vragen stellen?