Afletteren Bol.com

Werk je met Bol.com? Dan is deze aflettermodule perfect. Het handmatig matchen van de betalingen in bol.com met de openstaande posten in Exact Online gebeurt dan automatisch! Handig, vooral als je veel betalingen te verwerken hebt. Ontdek het gemak van automatisch afletteren voor Bol.com nu zelf.

Hoe werkt de Bol.com aflettermodule?

Start nu met afletteren!

Zelf samenstellen

Webshoponafhankelijk

Implementatie pakket

Prijzen

Add-ons
Prijs
Niet gematchte transacties boeken
Standaard worden de niet gematchte transacties niet meegenomen in de boeking. Met deze add-on worden boekingsregels aangemaakt voor de niet gematchte transacties. Deze worden op een in te stellen tussenrekening geboekt.
€7,50 p/m
Afletteren betaallinken/Meerdere referentievelden matchen
Deze add-on biedt de mogelijkheid om op meerdere referentievelden (o.a. uw referentie, omschrijving, factuurnummer, etc.) af te letteren. Deze add-on is ook geschikt voor het afletteren van de betaallink in de verkoopfactuur van Exact Online.
€5,- p/m
IBAN-verificatie transacties
Met deze add-on kun je IBAN-verificatie transacties als één post wegboeken op een gekozen grootboekrekening. Vaak zijn dit transacties van 1 of 2 cent waar geen openstaande post voor aanwezig is in Exact Online. De add-on herkent deze transacties als inkomsten waar geen openstaande post tegenover staat en worden geboekt op een grootboekrekening naar keuze.
€5,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Hoe start ik met afletteren voor Bol.com?

Ik wil gebruik gaan maken van een extra PSP naast Bol.com, kan dat?

Kan ik oudere betalingen van Bol.com synchroniseren?

Wat houdt een transactie in?

Mijn gewenste Payment Service Provider staat niet in het overzicht.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.