WooCommerce & Exact Online koppeling

Eenvoudig en vernieuwend: daar staat xCore voor. Een duidelijk online platform voor al jouw koppelingen. Koppel nu jouw WooCommerce webshop aan Exact Online. We gebruiken de nieuwste technieken en je kan je koppeling helemaal zelf inrichten. Zo zijn je Exact en WooCommerce administratie altijd up-to-date: hoe gemakkelijk wil je het hebben? Ontdek het nu!

Hoe werkt het?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

WooCommerce plug-in

Implementatiepakket

Aanvullende wensen

Support

Prijzen

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassificatie
Met deze add-on kunnen de roles uit WooCommerce gekoppeld worden aan klantclassificaties in Exact.
€2,50 p/m
Kostenplaats & kostendrager
Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op basis van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in WooCommerce en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Met deze add-on is het mogelijk om één afbeelding per product te synchroniseren van WooCommerce naar Exact en andersom. Daarnaast koppelt deze artikelcategorieën aan artikelgroepen in Exact.
€10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Meerdere magazijnen
Wanneer je voorraad vanuit meerdere magazijnen uit Exact in WooCommerce wilt zien als één totaalvoorraad is deze add-on nodig.
€5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen in Exact Online op basis van een orderstatus in WooCommerce. Lever je vanuit Exact Online dan verandert de orderstatus in WooCommerce op het moment dat de levering in Exact is gedaan.
€10,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Welke Exact-licentie heb ik nodig voor de WooCommerce koppeling?

Zijn alle WooCommerce-versies geschikt voor de koppeling?

Heb ik meerdere koppelingen nodig als ik een WooCommerce Multisite plug-in heb?

Wat houdt het implementatiepakket in voor de WooCommerce koppeling?

Kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren?

Ik wil meer weten over WooCommerce.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.