WooCommerce B2B & Exact Online

xcore koppeling interface apps voorbeeld

Hoe werkt de WooCommerce B2B koppeling?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Plug-in verplicht

Implementatiepakket

Zelf functionaliteiten toevoegen

Service

Prijzen

Add-ons
Prijs
Prijslijsten
Hiermee kunnen prijslijsten vanuit Exact Online naar WooCommerce gesynchroniseerd worden. Hierdoor ziet de juiste klant de juiste prijzen in zijn webshop.

Let op: de add-on werkt alleen wanneer je eerst de plug-in ‘WooCommerce Dynamic Pricing’ hebt geïnstalleerd in je WooCommerce omgeving.
Incl. (€ 20,- p/m)
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassificatie
Met deze add-on kunnen de roles uit WooCommerce gekoppeld worden aan klantclassificaties in Exact.
€2,50,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op basis van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in WooCommerce en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.

Let op: alleen mogelijk wanneer de klantsynchronisatie vanuit de webshop naar Exact verloopt.
€5,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Met deze add-on is het mogelijk om één afbeelding per product te synchroniseren van WooCommerce naar Exact en andersom. Daarnaast koppelt deze artikelcategorieën aan artikelgroepen in Exact.
€10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact. Ook de verkooporder wordt gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Automatisch factuurstatus matchen
Deze add-on zorgt ervoor dat wanneer de factuur in Exact is betaald, de bijbehorende order in WooCommerce ook de status betaald krijgt.
€10,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding.
€5,- p/m
Meerdere magazijnen
Wanneer je voorraad vanuit meerdere magazijnen uit Exact in WooCommerce wilt zien als één totaalvoorraad is deze add-on nodig.
€5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen in Exact Online op basis van een orderstatus in WooCommerce. Lever je vanuit Exact Online dan verandert de orderstatus in WooCommerce op het moment dat de levering in Exact is gedaan.
€10,- p/m
Bekijk alle add-ons
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Welke licentie van Exact heb ik nodig voor de WooCommerce B2B koppeling?

Wat is het implementatiepakket voor WooCommerce B2B?

Ik heb geen Exact Handel licentie, kan ik dan gebruik maken van WooCommerce B2B?

Ik heb een andere WooCommerce plug-in, wat nu?

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.