Shopware 6 & Exact Online koppeling

Op zoek naar een startklare koppeling die je zelf kan samenstellen? xCore biedt de oplossing voor je Shopware koppeling met Exact Online. Met een online omgeving waar al je koppelingen gebundeld zijn, 24/7 toegankelijk, startklaar én overzichtelijk. Wat wil je nog meer? Ervaar het gemak en de goede kwaliteit zelf!

Hoe werkt de Shopware koppeling in xCore?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatiepakket

Aanvullende wensen

Support

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je in Exact de relatieclassificatie vullen op basis van de Shopware klantgroep of website of storeview waaraan de klant is gekoppeld.
€2,50 p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Custom fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Shopware 6 en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Automatisch Leveren
Orders kunnen in Exact Online automatisch geleverd worden wanneer de order een bepaalde orderstatus heeft in Shopware. In de instellingen kun je een keuze maken vanaf welke orderstatus er automatisch geleverd mag worden. De order wordt in zijn geheel geleverd in Exact Online, deze add-on ondersteunt geen deelleveringen.
€10,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Bij welke Shopware 6-versies wordt de koppeling ondersteund?

Welke Exact-licentie heb ik nodig voor de Shopware koppeling?

Heb ik meerdere koppelingen nodig als ik meerdere storeviews in Shopware heb?

Kan ik orders uit het verleden synchroniseren via xCore?

Kan ik de Shopware 6 koppeling zelf installeren of kan iemand mij helpen?

Ik wil meer weten over Shopware.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.