Shopware 6 & Exact Online koppeling

Hoe werkt de Shopware koppeling in xCore?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatie

Eigen wensen

Support

Add-ons
Basis
Plus
Handel
Prijs
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie-of verzendadres.
€5,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Klantclassificatie
Met deze add-on kun je in Exact de relatieclassificatie vullen op basis van de Shopware klantgroep of website of storeview waaraan de klant is gekoppeld.
€2,50 p/m
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Custom fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Shopware 6 en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Verkoopdagboek per land
Stel een dagboek per land in voor o.b.v.het land in het verzendadres.

(Voor handel koppelingen geldt dat deze add-on alleen werkt op credits. Indien deze functionaliteit ook gewenst is op facturen, is de add-on Automatisch factureren ook nodig).
€5,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres. Synchronisatie alleen van webshop naar Exact Online.
€5,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert afbeeldingen vanuit je webshop naar Exact (en andersom), maakt tijdens installatie automatisch attributen aan voor artikelgroepen in je webshop.
€10,- p/m
Automatisch Leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in de webshop hebt verwerkt, automatisch in Exact Online of andersom. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk. Let op: deze add-on is onomkeerbaar.
€10,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Bij welke Shopware 6-versies wordt de koppeling ondersteund?

Welke Exact-licentie moet ik hebben voor de Shopware koppeling?

Hoe werkt het als ik meerdere storeviews in Shopware 6 heb?

Is het mogelijk om orders uit het verleden synchroniseren via xCore?

Kan ik de Shopware 6 koppeling zelf installeren of kan iemand mij helpen?

Waar vind ik meer informatie over Shopware?

Is er ook een algemene FAQ?