Lightspeed & Exact Online koppeling

Hoe werkt koppelen van Lightspeed & Exact Online?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatiepakket

Aanvullende wensen

Support

Prijzen

Add-ons
Basis
Plus
Handel
Prijs
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassificatie
De klantgroepen uit Lightspeed kun je mappen aan de klantclassificaties in Exact. Deze add-on vult in Exact de klantclassificatie op basis van de klantgroep in Lightspeed.
€2,50 p/m
Kostenplaats & kostendrager
Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op basis van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Automatisch factuurstatus matchen
Deze add-on zorgt ervoor dat wanneer de factuur in Exact is betaald de factuur in Lightspeed ook de status betaald krijgt.
€10,- p/m
Custom fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Lightspeed en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Verkoopdagboek per land
Stel een dagboek per land in voor o.b.v.het land in het verzendadres.
(Voor de Handel koppelingen geldt dat deze add-on alleen werkt op credits. Indien deze functionaliteit ook gewenst is op facturen, is de add-on ‘Automatisch factureren’ ook nodig).
€5,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel van Lightspeed naar Exact een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Custom Options
Neem de custom options van de producten uit je webshop mee naar je boekhouding, waar je de gekozen opties per orderregel kunt zien in het notitieveld. Bijvoorbeeld een artikel dat in meerdere kleuren besteld kan worden.
€7,50 p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert afbeeldingen van Lightspeed naar Exact en koppelt de leverancier en kostprijs. Let op: leveranciers moeten de crediteurcode uit Exact voor hun naam hebben.
€10,- p/m
Meerdere magazijnen
Wanneer je voorraad vanuit meerdere magazijnen uit Exact in Lightspeed wilt zien als één totaalvoorraad, is deze add-on nodig.
€5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt je leveringen automatisch in Exact Online nadat je de levering in Lightspeed hebt verwerkt. Ondersteuning van deelleveringen richting Exact mogelijk. Of synchroniseer leveringen die aangemaakt in Exact naar Lightspeed.
€10,- p/m
Bekijk alle add-ons
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Tevreden klanten

Lees verhalen van tevreden gebruikers van de Lightspeed & Exact Online koppeling.

Alle klantcases

Veel gestelde vragen

Kan ik met elke Exact-licentie deze Lightspeed koppeling gebruiken?

Welke Lightspeed-versies worden ondersteund?

Hoeveel koppelingen heb ik nodig als ik meerdere storeviews in Lightspeed heb?

Kan ik orders met terugwerkende kracht synchroniseren met deze Lightspeed app?

Wat houdt het implementatiepakket van de koppeling voor Lightspeed in?

Welke synchronisatierichting is mogelijk bij de Lightspeed koppeling?

Wat is Lightspeed?