ChannelEngine & Exact Online koppeling

Je boekhouding eenvoudig koppelen aan je marketplaces: de ChannelEngine koppeling voor Exact Online maakt het mogelijk. Zo kun jij vanuit ChannelEngine je producten verkopen op onder andere Amazon of Bol.com en blijft tegelijkertijd je voorraad in Exact op orde.

xcore koppeling interface apps voorbeeld

Hoe werkt de ChannelEngine koppeling?

Implementatiepakket verplicht

Eigen add-ons kiezen

Vragen en hulp

Prijzen

Add-ons
Prijs
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€5,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Met deze add-on kun je één standaard kostenplaats meegeven aan de boekingen, facturen of orders. Daarnaast kun je op basis van het land van de verzending de kostendrager in Exact vullen.
€5,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€10,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Shopify hebt verwerkt, automatisch in Exact Online. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk. Let op: deze add-on is onomkeerbaar.
€10,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Kan ik met elke Exact-licentie de ChannelEngine koppeling gebruiken?

Kan ik ook oudere orders via ChannelEngine synchroniseren?

Waarom is implementatie door jullie verplicht voor ChannelEngine?

Wat kan ik met ChannelEngine?

Waar kan ik algemene vragen over xCore stellen?