BigCommerce & Exact Online koppeling

Startklaar en eenvoudig. Daar draait het om binnen xCore. Koppel nu zelf eenvoudig BigCommerce en Exact Online. Wist je dat je je koppeling zelf kan samenstellen en uitbreiden met handige add-ons? Ervaar het gemak van xCore en start direct.

xcore koppeling interface apps voorbeeld

Hoe werkt het?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatiepakket

Aanvullende wensen

Support

Prijzen

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€ 5,- p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€ 5,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Magento en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€ 12,50 p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€ 10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact, bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Kies daarnaast of je de factuur per e-mail wilt versturen aan de klant.
€ 10,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres. Synchronisatie alleen van webshop naar Exact Online.
€ 5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt je leveringen, nadat je de levering in de webshop hebt verwerkt, automatisch in Exact Online. Let op: deze add-on is onomkeerbaar.
€ 10,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Voor welke Exact-licentie is de BigCommerce koppeling geschikt?

Wat is het implementatiepakket precies?

Zijn er meer veel gestelde vragen?