Afletteren Buckaroo

Maak je (onder andere) gebruik van de Payment Service Provider (PSP) Buckaroo en match jij handmatig alle betalingen met je openstaande posten? Dat is niet meer nodig! Met onze Aflettermodule voor Exact Online en Buckaroo kun je automatisch afletteren: dat scheelt tijd én dus geld. Zelfs niet-gematchte transacties kunnen geboekt worden. Ontdek het zelf.

Afletteren voor Buckaroo: hoe gaat dat?

Gelijk afletteren voor Buckaroo

Dankzij xCore kun je direct beginnen met afletteren en heb je 24/7 online toegang tot de module. Start met een goede voorbereiding en maak in Exact Online de juiste dagboeken en grootboekrekeningen aan. Dan kun je verder met het aanmaken van een xCore account. Kies dan in de appstore voor de aflettermodule voor Buckaroo en doorloop via onze installatiewizard een aantal stappen. Vervolgens hoef je alleen nog maar het betalingsbestand in te lezen en op de knop ‘boeken’ te klikken. De module doet de rest!  Bij een 100% match tussen de betalingen uit Buckaroo en de openstaande posten wordt het bestand zelfs automatisch geboekt in Exact. Zo eenvoudig kan het zijn!   Gelijk proberen? Dat kan: je test de module voor Buckaroo en Exact online nu 14 dagen gratis. Test het afletteren direct.  

Webshop onafhankelijk

Implementatiepakket module

Prijzen

Add-ons
Prijs
Automatisch deelbetalingen matchen
Deze add-on kent 2 mogelijke functionaliteiten. Let op! Het is niet mogelijk deze te combineren.

1. Deelbetalingen afletteren (standaard). Hierbij kunnen meerdere transacties worden gematcht aan één enkele openstaande post. Het is dan belangrijk dat het bedrag van de openstaande post gelijk aan óf hoger is dan het bedrag van de transacties.

2. Meerdere openstaande posten matchen. Hierbij kan één enkele transactie worden gematcht aan meerdere openstaande posten. Het is belangrijk dat het totaal van de openstaande posten overeenkomt met de transactie van de PSP. Wil je gebruik maken van deze functionaliteit? Zet na het toevoegen van de add-on de instelling ‘Sta meerdere openstaande posten toe’ op ‘Ja’.

Let op: wil je gebruik maken van de tweede functionaliteit in combinatie met de add-on ‘Niet gematchte transacties boeken’? Eventuele verschillen kunnen in dat geval niet worden weggeboekt.
€10,- p/m
Niet gematchte transacties boeken
Standaard worden de niet gematchte transacties niet meegenomen in de boeking. Met deze add-on worden boekingsregels aangemaakt voor de niet gematchte transacties. Deze worden op een in te stellen tussenrekening geboekt.
€7,50 p/m
Meerdere referentievelden matchen
Deze add-on biedt de mogelijkheid om op meerdere referentievelden (o.a. uw referentie, omschrijving, factuurnummer, etc.) af te letteren.
€5,- p/m
IBAN-verificatie transacties
Met deze add-on kun je IBAN-verificatie transacties als één post wegboeken op een gekozen grootboekrekening. Vaak zijn dit transacties van 1 of 2 cent waar geen openstaande post voor aanwezig is in Exact Online. De add-on herkent deze transacties als inkomsten waar geen openstaande post tegenover staat en worden geboekt op een grootboekrekening naar keuze.
€5,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Ik wil afletteren voor Buckaroo. Hoe begin ik?

Wat betekenen de implementatiekosten voor de Buckaroo aflettermodule?

Hoe voeg ik een extra Payment Service Provider toe in xCore?

Kan ik voor Buckaroo met terugwerkende kracht synchroniseren?

Mijn gewenste Payment Service Provider staat niet in het overzicht.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.