Picqer & Exact Online koppeling

Picqer koppelen aan Exact Online: ideaal om je magazijn online te beheren, met de allernieuwste techniek en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Deze koppeling voor Picqer en Exact automatiseert een hoop processen. Zo bespaar jij tijd en heb je al je e-commerce koppelingen in één centraal overzicht. Gemak en altijd beschikbaar. Ontdek meer!

xcore koppeling interface apps voorbeeld

Hoe werkt de Picqer koppeling?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Verplichte implementatie

Aanvullende wensen?

Support

Prijzen

Add-ons
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Picqer en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Is het ook mogelijk om met Picqer Fulfilment te koppelen?

Welke Exact-licentie heb ik nodig voor de Picqer-koppeling?

Hoe kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren met deze Picqer-koppeling?

Wat is het implementatiepakket?

Wat is Picqer?

Is er ook een algemene FAQ?