Picqer & Exact Online koppeling

xCore staat voor innovatie, vrijheid en is 24/7 beschikbaar. Eén online omgeving voor alle koppelingen. Zo ook de Picqer en Exact Online koppeling: ideaal om je magazijn online te beheren, met de allernieuwste techniek en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Wat wil je nog meer? Ervaar het gemak van xCore nu met deze koppeling!

Hoe werkt de Picqer koppeling?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Implementatiepakket

Aanvullende wensen?

Support

Prijzen

Add-ons
Prijs
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Picqer en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Is het ook mogelijk om met Picqer Fulfilment te koppelen?

Kan ik met elke Exact-licentie de Picqer-koppeling gebruiken?

Kan ik met terugwerkende kracht orders synchroniseren met deze Picqer-koppeling?

Wat houdt het implementatiepakket in?

Ik wil meer weten over Picqer

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie