Magento 1 & Exact Online koppeling

xcore koppeling interface apps voorbeeld

Hoe werkt de koppeling Magento & Exact Online?

Aanvraag factsheets

Je gegevens

Welke factsheet wil je ontvangen?

Voorwaarden

Installatie & SOAP

Implementatiepakket

Aanvullende wensen?

Support

Prijzen

Add-ons
Basis
Premium
Handel
Prijs
Omzetrekening per land
Stel een omzetrekening per land in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Klantclassificatie
Vul in Exact de relatieclassificatie op basis van de Magento klantgroep of website waaraan de klant is gekoppeld. Vanaf Exact filter je de klanten op classificatie.
€2,50,- p/m
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats en kostendrager voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst en het land van het verzendadres.
€5,- p/m
BTW-codes per land
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding. Voor deze add-on is een specifieke instelling binnen Magento vereist.
€5,- p/m
Betaalkosten PSP
Met deze add-on voeg je betaalkosten van je PSP die je doorberekent aan je klant toe als regel aan boekingen, facturen of orders in de boekhouding. Voor deze add-on is een specifieke instelling binnen je webshop vereist.
€5,- p/m
Gastklanten aanmaken
Indien een klant als gast een order plaatst in de webshop, dan wordt deze niet als klant aangemaakt in Exact. Met deze add-on wordt hiervoor wel een aparte klant aangemaakt in Exact Online. Wanneer contactgegevens bij een vervolgbestelling gewijzigd zijn, kunnen deze ook in Exact geüpdatet worden.
€5,- p/m
Vreemde Valuta
Verkoop je producten met een andere valuta in je webshop? Dan maakt deze add-on orders met een vreemde valuta aan in Exact Online.
€7,50- p/m
Custom Options
Heb je Custom Options artikelen in Magento, dan kun je met deze add-on de gekozen opties per orderregel zien in het notitieveld in Exact, bijvoorbeeld een artikel dat in meerdere kleuren besteld kan worden.
€7,50 p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€10,- p/m
Automatisch factuurstatus matchen
Match automatisch de factuurstatus door middel van deze add-on.
€10,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in Magento en Exact Online, waardoor velden die niet standaard in de koppeling worden meegenomen alsnog toegevoegd kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mapping aan met de assortimenten in Exact. Laat ons weten welke velden je graag wilt mappen en wij stellen die voor je in.
€12,50 p/m
Verkoopdagboek per land
Stel een dagboek per land in voor o.b.v.het land in het verzendadres.

(Voor handel koppelingen geldt dat deze add-on alleen werkt op credits. Indien deze functionaliteit ook gewenst is op facturen, is de add-on Automatisch factureren ook nodig)
€5,- p/m
Omzetrekening per klant
Stel van Magento naar Exact een omzetrekening per klant in o.b.v. het land in het facturatie- of verzendadres.
€5,- p/m
Productomschrijving in meerdere talen
Synchroniseer de productomschrijving in meerdere talen van Exact Online naar Magento.
€5,- p/m
Geavanceerde productsynchronisatie
Synchroniseert een afbeelding vanuit je webshop naar Exact (en andersom), maakt tijdens installatie automatisch attributen aan voor artikelgroepen in je webshop en synchroniseert inkoopinformatie van Magento naar Exact.
€10,- p/m
Automatisch factureren
Maak facturen automatisch definitief in Exact. Bij een Handel koppeling wordt ook de verkooporder gefactureerd. Daarnaast kun je optioneel ervoor kiezen om ook de factuur per e-mail te versturen aan de klant.
€10,- p/m
Meerdere magazijnen
Koppel een storeview uit de webshop aan een magazijn in de boekhouding. Verkooporders worden met dit magazijn aangemaakt. Daarnaast kun je kiezen welke magazijnen je mee wilt nemen in de voorraad richting Magento.
€5,- p/m
Controle op ordertotalen
Met deze add-on wordt het ordertotaal in zowel Exact Online als Magento gecontroleerd. Indien er een verschil geconstateerd wordt, is dit per order te zien in de rapportage.
€5,- p/m
Automatisch leveren
Deze add-on verwerkt leveringen, nadat je de levering in Magento hebt verwerkt, automatisch in Exact Online of andersom. Binnen deze add-on zijn deelleveringen mogelijk.
€10,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Welke licentie van Exact heb ik nodig voor de Magento koppeling?

Voor welke Magento-versie is de koppeling met Exact geschikt?

Is de koppeling ook geschikt voor Magento Enterprise?

Kan ik met de Magento app met terugwerkende kracht orders synchroniseren?

Welk kennisniveau is vereist voor het zelf installeren van de Magento koppeling?

Wat houdt het implementatiepakket voor Magento en Exact in?

Waar kan ik andere, algemene vragen stellen?