Afletteren met Mollie

Hoe werkt de Mollie Aflettermodule?

Start direct met afletteren!

Samenstellen & meer PSP’s

Webshoponafhankelijk

Implementatiepakket

Prijzen

Add-ons
Prijs
Automatisch deelbetalingen matchen
Deze add-on kent 2 mogelijke functionaliteiten. Let op! Het is niet mogelijk deze te combineren.

1. Deelbetalingen afletteren (standaard). Hierbij kunnen meerdere transacties worden gematcht aan één enkele openstaande post. Het is dan belangrijk dat het bedrag van de openstaande post gelijk aan óf hoger is dan het bedrag van de transacties.

2. Meerdere openstaande posten matchen. Hierbij kan één enkele transactie worden gematcht aan meerdere openstaande posten. Het is belangrijk dat het totaal van de openstaande posten overeenkomt met de transactie van de PSP. Wil je gebruik maken van deze functionaliteit? Zet na het toevoegen van de add-on de instelling ‘Sta meerdere openstaande posten toe’ op ‘Ja’.

Let op: wil je gebruik maken van de tweede functionaliteit in combinatie met de add-on ‘Niet gematchte transacties boeken’? Eventuele verschillen kunnen in dat geval niet worden weggeboekt.
€10,- p/m
Niet gematchte transacties boeken
Standaard worden de niet gematchte transacties niet meegenomen in de boeking. Met deze add-on worden boekingsregels aangemaakt voor de niet gematchte transacties. Deze worden op een in te stellen tussenrekening geboekt.
€7,50 p/m
Afletteren betaallinken/Match meerdere referentievelden
Deze add-on biedt de mogelijkheid om op meerdere referentievelden (o.a. uw referentie, omschrijving, factuurnummer, etc.) af te letteren. Deze add-on is ook geschikt voor het afletteren van de betaallink in de verkoopfactuur van Exact Online.
€5,- p/m
IBAN-verificatie transacties
Met deze add-on kun je IBAN-verificatie transacties als één post wegboeken op een gekozen grootboekrekening. Vaak zijn dit transacties van 1 of 2 cent waar geen openstaande post voor aanwezig is in Exact Online. De add-on herkent deze transacties als inkomsten waar geen openstaande post tegenover staat en worden geboekt op een grootboekrekening naar keuze.
€5,- p/m
Giftcard (deel)betalingen boeken
Met deze add-on worden de transacties die (deels) voltooid zijn middels een giftcard op een aparte grootboekrekening geboekt.
€5,- p/m
Mollie capital kosten boeken
Deze add-on boekt de kosten die Mollie rekent voor jouw Mollie capital lening.
€5,- p/m
POS transacties matchen
Met deze add-on worden de transacties die voltooid zijn via een Mollie pin terminal (ook wel Point Of Sale genoemd) ingelezen en waar mogelijk gematched.
€2,50,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Alle voordelen

Tevreden klanten vertellen over alle voordelen van de Mollie Aflettermodule.

Alle klantcases

Veel gestelde vragen

Ik wil gaan afletteren voor Mollie & Exact Online. En nu?

Wat houden de implementatiekosten voor de Mollie Aflettermodule in?

Ik wil gebruik gaan maken van meerdere PSP’s, kan dat?

Kan ik met terugwerkende kracht betalingen synchroniseren met de Mollie aflettermodule?

Wat houdt een transactie van Mollie in?

Mijn gewenste Payment Service Provider staat niet in het overzicht.

Ik heb een algemene vraag, een vraag over het abonnement en/of een vraag betreft de installatie.