Sherpaan & Exact Online koppeling

xcore koppeling interface apps
Al je koppelingen, één omgeving
Real time synchronisaties
Incl. support & onderhoud

Hoe werkt de Sherpaan koppeling?

Implementatiepakket

Aanvullende functionaliteiten

SLA’s

Prijzen

Add-ons
Prijs
Kostenplaats & kostendrager
Bepaal de kostenplaats voor de boekingen, facturen en orders in de boekhouding op basis van de storeview waar de bestelling in is geplaatst. De kosten en kostendrager wordt bepaald door het land van het verzendadres.
€6,- p/m
BTW-codes per land
Wanneer je aangifte dient te doen in het buitenland is deze add-on noodzakelijk om voor de buitenlandse BTW-tarieven een aparte BTW-code mee te nemen. Op basis van deze BTW-codes kan aangifte in het buitenland worden gedaan.
€6,- p/m
Custom Fields
Maak een eigen mapping aan tussen velden in je webshop en Exact Online.Laat bijvoorbeeld de specialprice uit de webshop meekomen als de standaardverkoopprijs in Exact. Ook de optie ‘Assortimenten’ is inbegrepen bij deze add-on. Vul hiermee op basis van een webshop attribuut een assortiment in Exact Online.
€15,- p/m
Custom Solutions
Met deze add-on ‘Custom Solutions’ kunnen we klantspecifieke aanpassingen of maatwerkmodules toevoegen. Deze add-on wordt door ons toegevoegd zodra de aanpassingen voor jou zijn gerealiseerd.
€12,- p/m
Deze add-ons zijn tegen meerprijs (zie bovenstaand overzicht) te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Ook na voltooiing van de installatie zijn de add-ons toe te voegen. LET OP: de add-ons en bijhorende prijzen zijn niet standaard bij de koppeling inbegrepen.

Veel gestelde vragen

Welke Exact-licentie is nodig voor de Sherpaan koppeling?

Kan ik oudere orders van Sherpaan synchroniseren?

Wat is het implementatiepakket voor Sherpaan en Exact Online in?

Wat zijn de voordelen van Sherpaan?

Kan ik meer informatie over xCore vinden?