Nieuwtjes

Bespaar tijd door Picqer met Exact Online te koppelen

Wil je als webwinkelier grip op je magazijn? Dan is Picqer een mooie oplossing. Picqer is eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van je magazijn. Met Picqer verwerk je bestellingen sneller, beheer je de voorraad, werk je beter samen met je team en heb je een centrale plek voor al je benodigde informatie. Daarnaast koppel je Picqer eenvoudig aan veel verschillende webshops en tools. Picqer wordt zo het besturingssysteem voor je magazijn.

Efficiënter werken
Door Picqer met Exact online te koppelen worden gegevens automatisch gesynchroniseerd. Deze koppeling kan van meerwaarde zijn wanneer je Exact Online gebruikt voor je financiële administratie of voor het inboeken van B2B-bestellingen. Je hoeft dan geen dubbele handelingen meer uit te voeren en werkstromen worden efficiënter afgehandeld. En efficiënter werken betekent tijdsbesparing!

Hoe werkt de koppeling met Picqer?
De koppeling tussen Picqer en Exact Online werkt twee kanten op, dus zowel vanuit Exact Online naar Picqer, als andersom. Dat betekent dat beide systemen data met elkaar uitwisselen zodat je altijd up-to-date bent en je precies weet wat je wel of niet op voorraad hebt. Er worden niet alleen data uitgewisseld, de koppeling voert ook controles uit, zodat alle data accuraat blijven.

Wat zijn de functionaliteiten van de koppeling?
De componenten artikelen, verkooporders en bestellingen worden gesynchroniseerd van Exact Online naar Picqer. Goederenleveringen, goederenontvangsten en voorraadmutaties worden gesynchroniseerd van Picqer naar Exact Online. Heb je extra wensen voor in de koppeling? Dan kun je kiezen voor de add-on Custom Solutions. Deze add-on ondersteunt maatwerk. We inventariseren jouw extra wensen en op basis hiervan wordt een offerte opgemaakt. Vervolgens worden jouw wensen in de koppeling verwerkt.

Hoe gaat de implementatie in zijn werk?
Voor het koppelen van Picqer met Exact Online is zowel kennis van Picqer als van Exact Online benodigd. Daarom ontzorgt xCore jou in het installeren en implementeren van de koppeling. De implementatie bestaat uit een uitgebreide inventarisatie en bespreking van de werkprocessen, daarna volgt de installatie en optimalisatie van de koppeling. Eén van onze ervaren consultants ondersteunt jou vervolgens bij het testen van de koppeling voor een soepele livegang.

Nog niet bekend met Picqer?
Werk je nog niet met Picqer maar ben je wel benieuwd naar hoe je met deze tool grip krijgt op je magazijn en sneller bestellingen verwerkt? Laat dan één van de magazijnexperts van Picqer naar jouw situatie kijken in een persoonlijke demonstratie.

Logo LinkedIn Logo Facebook Logo Twitter Logo Whatsapp

Lees meer